ERGONOMI

ERGONOMISKE STOLER, BORD OG ROLLERMOUSE

Ergonomisk rådgivning utføres der du er – enten det er på hjemmekontor, på kontoret, produksjon eller på en byggeplass. Vi tilbyr ergonomisk rådgivning med fysioterapeut slik at du får tilrettelagt for en bedre arbeidsplass – bestill befaring, så kommer vi og hjelper deg.

KONTAKT OSS
Ergonomisk risikovurdering av Medco dinHMS

Ergonomisk Risikovurdering

Vi hjelper deg der du er, her er Henrik i aksjon hos en lagerbedrift.

ERGONOMISK RÅDGIVNING - Bedre å forebygge enn å reparere

Bedriftens viktigste ressurs er friske medarbeidere. Derfor mener vi det er lettere å forebygge enn å reparere. Har du likevel fått en vond rygg eller plager fra nakken? Ta kontakt i dag og la bedriftsfysioterapeuten rådgi deg i forhold til ergonomisk tilrettelegging av et godt fysisk arbeidsmiljø.

KONTAKT OSS

ERGONOMI PÅ ARBEIDSPLASSEN

“Alle burde ha fått denne undervisningen før de begynner i jobben hos oss”

– Kommentar fra kursdeltaker hos ASKO Vest

ERGONOMISKE TJENESTER

Arsana dinHMS har spesialister innen ergonomi som kan bistå med alle typer arbeidsplassvurderinger. Og tjenester innen forebygging av muskel og skjelettpalger.

 Eksempler på områder vi kan hjelpe deg:

  • Kartlegging av risikofaktorer og forslag om tiltak
  • Digital vurdering av hjemmekontoret.
  • Webinar – hjemmekontoret.
  • Trening på arbeidsplassen
  • Vurdering av arbeidsplasser og råd om forebyggende tiltak
  • Sykefraværsarbeid og bistand ved tilrettelegging
  • Rådgivning ved ombygging av lokaler og innkjøp av utstyr
  • Bistå ved utforming av nye arbeidsplasser og flytteprosesser.

HVA ER ERGONOMI?

Ergonomi handler om hvordan vi best mulig kan tilpasse arbeidsoppgaver og arbeidsmiljø til mennesket. Manglende hensyn til ergonomisk tilrettelegging blant arbeidstakere og arbeidsgivere kan lett føre til belastningsskader og sykdom. Viktigheten av god ergonomi er lett å glemme, særlig på hjemmekontoret. For deg med et fysisk hardt arbeid er det særlig viktig å ha fokus på ergonomi – det kan hjelpe deg med å unngå belastningsskader.

Under ser du et utvalg kunder som benytter våre ergonomiske tjenester.

Back App

Spesial tilpassede stoler for bearbeiding og forebygging av ryggskader

Contour RollerMouse

Sentrert mus
Contour RollerMouse er et revolusjonerende ergonomisk arbeidsredskap som erstatter den tradisjonelle datamusen. Den er et sentralt plassert pekeredskap til PC og Mac som gjør det mulig å flytte markøren ved hjelp av helt lette bevegelser med rullestaven.

HÅG Norskproduserte møbler

Levert i sammarbeid med Kontorrama
Norges mest kjente leverandør av kontormøbler

MALMSTOLEN

På det moderne kontoret er balansen mellom aktivitet och fokus sentral. Med dyp kunnskap innen ergonomi hjelper vi mennesker å gjøre en positiv forandring. For alltid.

VITRA

Vitra jobber også med noen av nåtidens mest anerkjente designere som Antonio Citterio, Ronan og Erwan Bouroullec, Hella Jongerius og Jasper Morrison. Sammen med Vitra utvikles nye spennende produkter til både private og offentlige rom.
HMS Bedrifthelse1 Bedriftshelsetjeneste

Bedriftshelse1 samarbeidspartner

Bedriftshelse1 er leverandør av bedriftshelsetjenester i Sogn og Fjordane, Hardanger/Voss og Sunnmøre. Bedriftshelse1 har 30 års erfaring, er lokalt forankret og har 60 kompetente medarbeidere. Vi jobber hver dag med store deler av det offentlige og private næringslivet for å sikre at mål blir nådd og at det skapes trivsel på arbeidsplassen.
dinHMS samarbeidspartner Arsana dinHMS

DINHMS - SAMARBEIDSPARTNER OG DATTERSELSKAP

dinHMS har over 10 års erfaring og
er en ledende leverandør av bedriftshelsetjenster
i hele Norge med hovedkontor i Barcode i Oslo. 

Medco dinHMS bedriftshelsetjeneste HMS

Medco dinHMS SAMARBEIDSPARTNER

Medco har i snart 30 år vært en ledende aktør innen bedriftshelsetjeneste i Rogaland. Med kunder innen alle yrkesgrupper har de spesialisert seg på olje/offshore og relaterte bransjer, og leverer tjenester langs hele «oljekysten».
Arsana dinHMS bedriftshelsetjeneste

ARSANA SAMARBEIDSPARTNER

Arsana er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring. Arsana er godkjent av Arbeidstilsynet som tilbyder av bedriftshelsetjeneste.

BLANCHARD NORGE SAMARBEIDSPARTNER

VERDENSLEDENDE LEDERUTVIKLINGSPROGRAM
Kuba digitalt styringssystem HMS

KUBA - SAMARBEIDSPARTNER

NORGES BESTE DIGITALE HMS SYSTEM?

Markedets mest moderne og fleksible system for HMS-arbeid.