HELSE OG LIVSSTIL

Fokus på helse og livsstil er en kritisk del av å holde de ansatte friske og i arbeid. Forebyggende livsstilsvaner som et sunt kosthold og fysisk aktivitet skaper engasjerte medarbeidere og mindre sykefravær. Arsana dinHMS tilbyr livsstils undersøkelser med sjekk av kolesterol, blodtrykk og kroppsmassesammensetning. Resultatet av undersøkelsene gjennomgås i en individuell samtale hvor ansatte motiveres til å ta ansvar for egen helse. Ved ønske tilbys utarbeides av en bedriftsrapport som viser gjennomsnittene og det er mulig å se utvikling over tid på effektene av treningstiltak.

 

Arsana dinHMS hjelper din bedrift med helsekampanjer, inbody, kosthold- og treningsveiledning, trening i arbeidstiden, samt kosthold- og treningsforedrag.

BESTILL KURS

Våre tjenester – sunn livsstil gir bedre helse!

Helse og livsstil Arsana dinHMS

Helsekampanjer

Populære helsekampanjer på din arbeidsplass

Helse og livsstil InBody Arsana

INBODY ANALYSE

Total kroppsanalyse for dine ansatte med InBody.

Helse og livsstil trening Arsana dinHMS

KOSTHOLD- OG TRENINGSVEILEDNING

En total veiledningspakke som resulterer i en sunn livsstil.

 

HELSEKAMPANJE

Våre helsekampanjer har blitt svært populære og arbeidstakere ser frem til at vi kommer på besøk hvert år. Under helsekampanjen får dine ansatte mulighet til en mini-helsesjekk i forbindelse med arbeidsdagen. Dette innebærer:

  • Besøk av sykepleier og kostholdsveileder.
  • Sykepleier måler kolesterol, blodtrykk og blodsukker.
  • Treningsveileder tester vekt, fett%, BMI og forbrenning.
  • Avsluttende samtale i forhold til kost og fysisk aktivitet.

Tidspunkt og varighet varierer etter antall ansatte og deres arbeidstid, og vil derfor tilpasses.

Som en del av kampanjen arrangerer vi et frukt- og grønnsaksbord, og avholder en interessant quiz med trekning av gavekort.

Helsekampanje Arsana dinHMS BHT
Inbody helse og livsstil

INBODY ANALYSE

Har du vurdert å tilby dine ansatte en total kroppsanalyse med InBody?

InBody 720 er et måleinstrument som ved hjelp av bioelektrisk motstandsanalyse sender svake elektriske signaler gjennom menneskekroppen og kartlegger muskelmasse, fettprosent, stoffskifte og kroppsbalanse.

Flere er opptatt av vekt, men det er sammensetningen og den fysiske tilstanden på kroppen som er helt avgjørende. Med et testresultat fra InBody 720 ser du nøyaktige målinger av din kroppssammensetning og noe som er ekstremt motiverende i en vektreduksjonsprosess eller treningsprogram å kunne se detaljert fremgang.

I dag er InBody i bruk på blant annet sykehus, treningssentre, fedmeklinikker, hos fysioterapeuter og kostholdsveiledere.

Testen tar bare et par minutter, er helt trygg og meget nøyaktig. Arsana dinHMS foretar testen ute i bedrift – eller så kan dine ansatte komme inn til oss for analysen.

 

KOSTHOLD- OG TRENINGSVEILEDNING

Kosthold og levevaner påvirker helsen vår og har stor betydning for den enkeltes evne til innsats på jobben og til sykefravær i bedriften. Ønske om motiverte og engasjerte medarbeidere er viktig for å nå bedriftens mål. En del av den enkeltes bidrag er GOD HELSE. Derfor er livsstils veiledning viktig.

Vi tilbyr kostholdsveiledning i 1:1 samtaler eller i større grupper. Vi holder også foredrag om kosthold og trening, enten ute i bedrift eller på teams.

Har dere trimrom eller planlegger dere trimrom? Vi hjelper også med treningsveiledning, personlig trening og trening i grupper. Arsana dinHMS hjelper dere også med å utstyre rommet.

 

Helse og livsstil treningsveiledning
HMS Bedrifthelse1 Bedriftshelsetjeneste

Bedriftshelse1 samarbeidspartner

Bedriftshelse1 er leverandør av bedriftshelsetjenester i Sogn og Fjordane, Hardanger/Voss og Sunnmøre. Bedriftshelse1 har 30 års erfaring, er lokalt forankret og har 60 kompetente medarbeidere. Vi jobber hver dag med store deler av det offentlige og private næringslivet for å sikre at mål blir nådd og at det skapes trivsel på arbeidsplassen.
dinHMS samarbeidspartner Arsana dinHMS

DINHMS - SAMARBEIDSPARTNER OG DATTERSELSKAP

dinHMS har over 10 års erfaring og
er en ledende leverandør av bedriftshelsetjenster
i hele Norge med hovedkontor i Barcode i Oslo. 

Medco dinHMS bedriftshelsetjeneste HMS

Medco dinHMS SAMARBEIDSPARTNER

Medco har i snart 30 år vært en ledende aktør innen bedriftshelsetjeneste i Rogaland. Med kunder innen alle yrkesgrupper har de spesialisert seg på olje/offshore og relaterte bransjer, og leverer tjenester langs hele «oljekysten».
Arsana dinHMS bedriftshelsetjeneste

ARSANA SAMARBEIDSPARTNER

Arsana er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring. Arsana er godkjent av Arbeidstilsynet som tilbyder av bedriftshelsetjeneste.

BLANCHARD NORGE SAMARBEIDSPARTNER

VERDENSLEDENDE LEDERUTVIKLINGSPROGRAM
Kuba digitalt styringssystem HMS

KUBA - SAMARBEIDSPARTNER

NORGES BESTE DIGITALE HMS SYSTEM?

Markedets mest moderne og fleksible system for HMS-arbeid.